Μενού
Το καλάθι σου

Πληροφορίες Αποστολών

Πληροφορίες Αποστολών

Αποστολή με COURIER

Το κατάστημα μας αποστέλλει τα προϊόντα μέσω EΛΤΑ COURIER σε όλους τους προορισμούς, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά και παραλαβή τους. Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται ανάλογα με το βάρος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται κατά την διαδικασία αγοράς στο ταμείο.

----Υπάρχουν και κάποιες ειδικές περιπτώσεις για ιδιαίτερα βαριά η ογκώδη προϊόντα όπου ενδέχεται τα έξοδα αποστολής να μην υπολογίζονται βάση των χρεώσεων της courier αλλά κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνουμε η αποστολή να γίνεται με μεταφορικές εταιρίες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για οικονομικότερο κόστος, προς όφελος σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

**Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι 7 ημερολογιακές ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.


Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή θα γίνει από το κατάστημα  μας Μάρκου Μπότσαρη 5 , Άγιος Αθανάσιος , Θες/νίκης .

Εάν κάνετε ηλεκτρονικά τη παραγγελία σας επιλέγετε  στο στάδιο του chekc out παραλαβή από το κατάστημα ή μπορείτε να μας ενημερώσετε και τηλεφωνικά.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά  πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε.

Η παραγγελία σας μπορεί να μείνει σε αναμονή εώς 5 ημέρες έπειτα από την ειδοποίηση ότι είναι έτοιμη για παραλαβή.


*Κατά την προσέλευση σας στο κατάστημα να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας σας ,για την ευκολότερη εξυπηρέτηση σας .

Διεύθυνση : Μάρκου Μπότσαρη 5 , Άγιος Αθανάσιος , Θες/νίκης , Τ.Κ. 57003

Τηλ . Επικοινωνίας : 2310702778

Ε-mail : info@pitikis.gr


Διαθεσιμότητα

  • Για όλα τα προϊόντα  που αναγράφουν άμεσα διαθέσιμα χρειάζεται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να εκτελεστεί η παραγγελία εάν αυτή γίνει έως τις 12:00 διαφορετικά ολοκληρώνεται την επόμενη εργάσιμη.

            Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το site σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά για την ημερομηνία παραλαβής.


  • Για όλα τα προϊόντα  που αναγράφουν εκτός αποθέματος σημαίνει ότι δεν υπάρχουν  πλέον διαθέσιμα ή έχει σταματήσει η παραγωγή τους και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η παραγγελία.


**ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 100€ εώς 3 κιλά βάρους ‎